Üzlethelyiség tervezése

Iroda, étterem vagy egyéb üzlethelyiség tervezése és kialakítása

Mi a legfontossabb?

Miben más egy iroda, vagy üzlethelyiség mint egy otthon?

Irodát, éttermet vagy üzlethelyiséget megtervezni, kialakítani nagy kihívás és szép feladat szakemberként is, de laikusként eligazodni a belsőépítészet, a kivitelezés világában igazán embert próbáló feladat. Meg kell felelni ezer szempontnak a hivataloktól kezdve, a szakmai előírásokon át persze az elvárt vendég vagy ügyfél körnek is. Nagyon fontos a funkciók helyes kialakítása és ugyanilyen fontos, hogy milyen benyomást kap rólunk az ügyfelünk, vendégünk. Szükséges a professzionális design, hogy vonzó legyen, tegye hitelessé a tevékenységünket és ezzel párhuzamosan szükségesek profi működést biztosító terek, helyiségek.

A nagy kérdés

Miben tudunk segíteni?

Gondos tervezés eredményeként olyan üzlethelyiséget, irodát vagy akár orvosi rendelőt alakíthatunk ki, mely cégünkről kialakított összkép fontos eleme lesz. Az első benyomás minden esetben döntő – egy kellemes és a tevékenységünknek megfelelő hiteles környezet az első pillanattól kezdve segít abban, hogy ügyfeleink, partnereink, vendégeink bizalmát elnyerjük és megerősítse számukra szakmai hitelességünket.

Lakberendezői terv csomag ajánlataink

A lakberendezés egy nagyon nehezen “dobozosítható” szolgáltatás. Gyakorlatilag minden projekt, minden munka más és ezért legtöbbször az árazás is nagyon személyre (pontosabban projektre) szabott. De az évek során összegyűjtött tapasztalataink alapján, a legjellemzőbb ügyfél igényekhez igazodva kialakítottunk öt tervezési csomagot, melyek egyrészt segítenek tájékozódni a lehetőségeket illetően és egyúttal támpontot adnak a tervezési díjakról is. A csomagokról részletes leírást, tájékoztatást az alábbi gombra kattintva kapsz

kérdése van? írjon nekünk!