Befektető vagyok

Befektetésként vásárolt ingatlan kialakításával kapcsolatban keresem a legoptimálisabb megoldásokat

Mi a legfontossabb?

Egy befektetőt milyen szempontok vezérelnek?

Valójában két szempont a mérvadó – a befektetés milyen haszonnal és mennyi idő alatt térül meg?

A legnagyobb haszonnal és a leggyorsabban akkor lehet egy lakást eladni vagy kiadni, ha az kellően vonzó, megfelel az aktuálisan keresett lakás trendeknek és kitűnik a piaci kínálatból.

Tud ebben valaki segíteni?

Hogy lehet ezt nagy biztonsággal elérni?
Belsőépítész segítségével természetesen. Egy olyan belsőépítész segítségével, aki ismeri a trendeket, ismeri a befektetői gondolkodás módot és mestere a szakmájának. Egy ilyen szakembertől olyan komplex terv anyagot kap a befektető a kezébe, mely segítségével magabiztosan tárgyalhat a kivitelezőkkel, végig kézben tudja tartani a költségeket és munkálatokat. A látványtervekkel és alaprajzokkal már a munkálatok alatt hirdetheti a lakást és nem kell megvárnia, amíg az elkészül és fotózható állapotba kerül.
Lakberendezési szolgáltatások Budapesten

Lássuk a konkrétumokat

Mit kapok a pénzemért?

A befektetői kör számára az évek alatt kialakult tartalmú, kedvező árfekvésű, speciális terv anyagot készítünk, mely tartalmaz alaprajzokat, látványterveket, a szakiparok számára kiviteli terveket, valamint egy konszignációs listát.

Részletes információkért, személyre szabott ajánlatért lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén vagy az alábbi kapcsolati űrlap segítségével.

Kérdezzen! Mi válaszolunk!