Üzlethelyiség tervezése

Iroda, étterem vagy üzlethelyiség kialakítása

Mi a legfontossabb?

Miben más egy iroda, vagy üzlethelyiség mint egy otthon?
Irodát, éttermet vagy üzlethelyiséget megtervezni, kialakítani nagy kihívás és szép feladat szakemberként is, de laikusként eligazodni a belsőépítészet, a kivitelezés világában igazán embert próbáló feladat.
Meg kell felelni ezer szempontnak a hivataloktól kezdve, a szakmai előírásokon át persze az elvárt vendég vagy ügyfél körnek is. Nagyon fontos a funkciók helyes kialakítása és ugyanilyen fontos, hogy milyen benyomást kap rólunk az ügyfelünk, vendégünk. Szükséges a professzionális design, hogy vonzó legyen, tegye hitelessé a tevékenységünket és ezzel párhuzamosan szükségesek profi működést biztosító terek, helyiségek.
Hogyan dolgozunk?
Arról, hogy hogyan zajlik a belsőépítészeti tervezői munka, részletes leírás „Az így tervezünk mi” oldalon olvasható.

Tud ebben valaki segíteni?

Különbözik a tervezési folyamat, a munka menete?

Iroda, étterem vagy üzlethelyiség kialakítása során a tervezési munka valójában nagyon hasonlóan zajlik, mint egy lakás esetében – a tervezési munkáról részletes információk az alábbi oldalon találhat:

A nagy kérdés

Miben tudunk segíteni?
Gondos tervezés eredményeként olyan üzlethelyiséget, irodát vagy akár orvosi rendelőt alakíthatunk ki, mely cégünkről kialakított összkép fontos eleme lesz. Az első benyomás minden esetben döntő – egy kellemes és a tevékenységünknek megfelelő hiteles környezet az első pillanattól kezdve segít abban, hogy ügyfeleink, partnereink, vendégeink bizalmát elnyerjük és megerősítse számukra szakmai hitelességünket.
Kérdezni szeretnék